Laat u omringen met luxe...

GARDEN XXL APARTMENTS

Garden XXL Apartments

Lonkt de gedachte aan alles gelijkvloers, maar voelt een balkon of terras niet vrij genoeg? Laat u verleiden door een Garden Apartment met tuin van minstens 260 m² groot. De hoge ramen met slank stalen profiel, laten de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Zoals u mag verwachten heeft u 2 eigen parkeerplaatsen, deze vindt u in de parkeerbox die verbonden is met de woning. De residences van The Mayor aan het Meanderpark staan bekend als exclusief, luxueus en groots, deze laatste fase laat zich omschrijven als majestueus. We saved the best for last. Kiest u voor vrij buitenleven, alles gelijkvloers en ultieme luxe door de vele services van M-Exclusive?

WB01

Woonoppervlakte: 224 m²
Tuin: 283 m²
Koopprijs: € 2.350.840,- v.o.n.
Vloerverwarming en vloerkoeling
Energielabel A+

Bekijk woning 8.0.4

WB02

Woonoppervlakte: 289 m²
Tuin: 278 m²
Koopprijs: € 2.800.840,- v.o.n.
Vloerverwarming en vloerkoeling
Energielabel A+

Bekijk woning 8.0.5

WB03

Woonoppervlakte: 235 m²
Tuin: 360 m²
Koopprijs: € 2.095.840,- v.o.n.
Vloerverwarming en vloerkoeling
Energielabel A+

Bekijk woning 8.0.6

WB04

Woonoppervlakte: 230 m²
Tuin: 260 m²
Koopprijs: € 2.095.840,- v.o.n.
Vloerverwarming en vloerkoeling
Energielabel A+

Bekijk woning 8.0.7

XXL Apartments - Terras

DESIGNED BIJ LOFT INTERIORS
“Een oud huis heeft instant karakter, bij nieuwbouw moet je zelf voor warmte en sfeer zorgen. Een fijne uitdaging voor ons. Altijd de juiste snaar raken, daar is geen trucje voor. We laten ons vooral leiden door het huis, de plek waar het staat en de wensen van de mensen die er gaan wonen. Ik luister goed, geef mijn ogen de kost én voel.” Natascha Mom, eigenaresse LOFT-interieurs Amsterdam.

Loft Interiors
Cruquiusweg 63, Amsterdam
www.loftinteriors.amsterdam

Als het gaat om het creëren van de perfecte setting voor buiten, dan moet u bij Van Beem Buitenleven zijn, dé specialist op dit gebied. Als gepassioneerd familiebedrijf zit het buitenleven al sinds 1901 in hun hart en nieren en weten zij precies welke musthaves nodig zijn om de perfecte tuin te creëren. Dat doen zij met overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi en zwembaden. Laat u onderdompelen in de wereld van stijlvolle buitenkeukens en ontdek alle comfortabele tuinmeubelen van het merk SUNS. Hiernaast alvast wat prachtige voorbeelden van wat Van Beem Buitenleven voor uw toekomstige tuin, terras of balkon bij The Mayor kan betekenen. Meer weten? Lees hier meer.