SUPERIEURE LUXE EN ULTIEM WOONCOMFORT IN AMSTELVEEN

The Mayor in Amstelveen is een transformatieproject dat zijn weerga niet kent. Aan de Burgemeerster Rijnderslaan wordt het voormalige KPMG kantorencomplex omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure. Duurzame nieuwbouw omringd door groen en straks een prachtig park voor de deur.

interesse

“Wij gaan u niet vertellen hoe mooi u
kunt wonen... maar wel waar.”

De XXL Apartments met riante buitenruimtes staan garant voor groots, exclusief en luxueus wonen op een top locatie in Amstelveen. Alles in The Mayor is gericht op een luxe en comfortabele levensstijl. Rijd straks de beveiligde garage in en parkeer de auto op één van uw privé parkeer plaatsen. In The Mayor woont u op de best bereikbare plek in de Randstad en overal dichtbij. Door het verdiepen en overkappen van de A9, wandelt u straks vanuit The Mayor binnen een paar minuten door het nieuw aan te leggen Meanderpark naar het Stadshart van Amstelveen. Maar ook naar het busstation en het beginpunt van de tramlijn 5, via Amsterdam Zuid naar het centrum van Amsterdam...

ontdek het aanbod

XXL Apartments

 • Woonoppervlakte van 172 tot 208 m²
 • Royaal terras of balkon
 • Twee eigen parkeerplaatsen in de beveiligde garage
 • Vloerverwarming, -koeling en airconditioning
 • Master bedroom met badkamer en suite
 • Energielabel A+
 • Prijzen vanaf € 1.495.000,- v.o.n.
 • Royale stelpost voor keuken
 • Oplevering tweede kwartaal 2024

garden XXL apartments

 • Woonoppervlakte van 224 tot 289 m²
 • Royale tuin van 260 tot 360 m²
 • Twee eigen parkeerplaatsen of zelfs een parkeerbox in de beveiligde garage
 • Vloerverwarming en vloerkoeling
 • Airco in de woonkamer en master bedroom
 • Extra hoge plafonds (ruim 2,9 meter)
 • Energielabel A+
 • Prijzen vanaf € 2.095.840,- v.o.n.
 • Oplevering tweede kwartaal 2024
Eefje Voogd Makelaardij

Mogen wij u uitnodigen? bezichtig de modelwoning.

U bent van harte welkom om de modelwoning te bezichtigen. De makelaar maakt met
plezier tijd om u exclusief rond te leiden.
Bel voor het maken van een afspraak

020 - 30 50 560

of mail naar mayor@eefjevoogd.nl

maak een afspraak

Residences en landschappelijke omgeving versterken elkaar, dit is high end living

Wie hier woont, leeft New York style. Alles in The Mayor is gericht op een luxe levensstijl. Van de grandeur in de centrale ruimten tot de M-Exclusieve services zoals een conciërge en The Mayor lounge. The Mayor is uitstekend bereikbaar en overal dichtbij. Vanuit The Mayor bent u in 10 minuten op Schiphol, de Zuidas, Amsterdam-Zuid en de Johan Cruijff Arena. Straks loopt u door het prachtige Meanderpark zo naar het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen.

interesse
Ontdek de exclusieve wereld van interieurdesign bij The Mayor Amstelveen, waar uw droomwoning tot leven komt met de expertise van Co van der Horst.

Als toekomstige bewoner geniet u van de luxe van een persoonlijke Interior Designer met bijna 120 jaar ervaring, die u begeleidt bij het creëren van uw perfecte leefruimte. Als koper ontvangt u 2 uur gratis 'Interior Design Time', te besteden in de indrukwekkende showroom van Co van der Horst of de Molteni&C Flagship Store in Amsterdam. Profiteer ook van een inmeet service en stofferingsadvies, compleet met een uitgebreide collectie hoogwaardige interieurtextiel. Ervaar elegantie en verfijning in de modelwoning van The Mayor, ontworpen en ingericht door Co van der Horst met meubels van het prestigieuze Molteni&C. Laat uw inspiratie de vrije loop en maak een afspraak met de makelaars van The Mayor voor een exclusief bezoek. Ontdek meer via de exclusieve afsprakenmodule.

Wonen op de best bereikbare
plek in de Randstad

Verdiepte ligging van de A9 bij The Mayor

Het nieuw aan te leggen Meanderpark over de A9

Bekijk de video van Rijkswaterstaat

The Mayor is gelegen op een interessante locatie met toekomst perspectief

Verdiepte ligging van de A9 bij The Mayor

Het wegdek van de A9 wordt verdiept aangelegd waardoor geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. Vanuit de beveiligde garage rijdt u zonder stoplichten de snelweg op. Op de 85 meter brede overkapping over de A9 komt het Meanderpark. Het park op de overkapping krijgt een waterpartij, zitbankjes, een fiets- en voetpad. Binnen een paar minuten wandelt u straks vanuit The Mayor door het nieuwe Meanderpark naar het Stadshart.

Heeft u belangstelling?
We staan u graag te woord.

Heeft u belangstelling?  uw persoonlijke aanspreekpunt:

  Voor meer informatie over The Mayor kunt u vrijblijvend contact opnemen met de verkoopmakelaars van Eefje Voogd Makelaardij:

  Lunshof Makelaardij

  Eefje Voogd Makelaardij

  020-30 50 560

  of mail naar mayor@eefjevoogd.nl