Beleef het zelf
Wij kunnen zoveel zeggen, beleef het zelf

Met eigen ogen zien, dat werkt het beste. Sfeer proeven, voelen, kijken. De verleiding ligt op de loer, want The Mayor is wel heel bijzonder.

Op de website van dit exclusieve nieuwbouwplan wordt gesteld dat het wonen in The Mayor ‘next level’ is. De kwaliteiten laten zich mooi omschrijven, maar ontwikkelaar De Nijs was van mening dat de werkelijkheid meer zegt dan 1000 woorden en impressies. Dus werd er een schitterende modelwoning ingericht waar belangstellenden rond kunnen lopen om de sfeer te proeven. Neem contact op met de makelaar om een afspraak in te plannen.

De modelwoning dient ter inspiratie om de kwaliteit van de hoogwaardige afwerking, de lichtinval en het uitzicht te beleven. Bedenk bij de bezichtiging dat de beschikbare penthouses en top-apartmens nog grootser en luxer zijn. Het beschikbare aanbod is te zien op de website. De contactgegevens van de makelaars staan daar ook.

Bewoners laten hun eigen signatuur achter. Nieuwbouw is als een blanco vel. Een frisse, nieuwe start op een toplocatie. Want The Mayor komt met de voeten in het nieuwe park dat over de A9 heen wordt gelegd. Een paar minuten wandelen naar het Stadhart, diverse écht goede horecagelenheden en ook zo op Schiphol en in Amsterdam-Zuid. Rustig dus, met de stad en reuring binnen handbereik.

De bouw is in volle gang. De eerste woningen worden al halverwege 2022 opgeleverd. Mis het niet en heb straks iets unieks in handen.

Sluit bericht