van Beem Buitenleven

Het buitenleven is de laatste jaren niet meer weg te denken. Het klimaat verandert, men heeft gemerkt dat vakantie in eigen tuin fijn is en er wordt veel waarde gehecht aan onze woonruimtes. Die ontwikkelingen worden begrepen en gezien door het gepassioneerde familiebedrijf Van Beem Buitenleven. Al sinds 1901 wordt hun kennis over het buitenleven van generatie op generatie doorgegeven. Wat begonnen is als akkerbouw, is uitgegroeid tot dé inspiratiebron voor het totale buitenleven, waar hun hechte team jarenlange kennis en ervaring met u deelt.
Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welke musthaves nodig zijn om de perfecte tuin te creëren. Dat zijn de 6 productgroepen: overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi en zwembaden. Ontdek de verschillende soorten overkappingen, ingericht met stijlvolle tuinmeubelen van SUNS, een buitenkeuken waar u zich uit kunt leven van het merk Roostr, of ga voor een ontspannen sfeer door te kiezen voor een wellness gevoel met de aanschaf van een jacuzzi.
Bent u benieuwd naar de musthaves? Laat uw inspiratietocht beginnen in de tuin van de villa in The Mayor. Daar waar buiten tot leven komt. Heeft u behoefte om de wensen te bespreken met een verkoopspecialist? Van Beem Buitenleven plant graag een vrijblijvend adviesgesprek in om samen de beste keuzes te maken voor uw perfecte tuin, terras of balkon.

Sluit bericht