In een volgend leven mag u
weer bescheiden zijn.

VILLA'S

the Mayor

Een luxe thuis waar al het goede samenkomt

Luxe, ultiem comfort, privacy en veiligheid zijn de sleutelwoorden voor de The Mayor Villa’s. Alles is erop gericht om u die welverdiende ontspanning te bieden met hartje Amsterdam zo dichtbij. The Mayor Villa’s brengt het beste van meerdere werelden samen. Alle voordelen van vrij wonen met een tuin én ondertussen ook profiteren van de luxe Residence services van M-Exclusive. Maar ook de rust, privacy en geborgenheid die u hier vindt, terwijl de bruisende stad zo dichtbij is, zijn een aangename combinatie. En dan is er nog het gemak van een privé lift in huis die ook verbonden is met de beveiligde garage onder de villa. Kortom, een zeer royale villa met penthousegevoel. Rijd straks de beveiligde garage in, parkeer uw auto in uw eigen parkeerbox en stap in de lift die haar deuren opent in uw villa. Een villa die u inricht zoals u het wilt, want de Villa’s bieden vele indelingsmogelijkheden. Om u te inspireren heeft niemand minder dan Bertram Beerbaum van Kabaz een aantal schitterende inrichtingsvoorstellen gemaakt die gericht zijn op een luxe leefstijl.

Villa's
Urban Villa's
Hoek Villa's

Bertram Beerbaum.jpg

Bertram Beerbaum voorziet The Mayor Villa's van zijn design

Als je zo’n exclusief plan ontwikkelt, moet dat tot in de finesses luxe uitstralen. Om die reden werden de binnentuinen en het aangrenzende stadspark ontworpen door niemand minder dan Lodewijk Baljon. Voor de villa’s vroegen we Nederlands bekendste designer zijn licht te laten schijnen op de indeling en de inrichting. Bertram Beerbaum en zijn team van Kabaz kropen in de huid van de toekomstige bewoners en gaven de villa’s internationale allure mee. Als we Bertram spreken, ontrafelt zich een mooi gesprek over hoe mensen tegenwoordig leven en hoe hij daar op inspeelt met zijn ontwerp en design.

Lees meer...

A home in a Park-like setting

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. Naast natuurlijke harmonie, gaat het bij Lodewijk Baljon ook om toepasbaarheid, maakbaarheid en beheerbaarheid. Zijn drive naar het zoeken van oplossingen die het karakter van de plek versterken is bij The Mayor zeer geslaagd. De landschapsarchitecten richten ook het nieuwe Meander park in dat bovenop de verdiepte en overkapte A9 wordt gerealiseerd.

Exclusive, Grand and Luxurious

Urban Villa's - ZB04
Type ZB04
Urban Villa

Woonoppervlakte: ca. 213 m2
Perceel: ca. 236 m2
Prijs: € 1.760.000,- v.o.n.


Bekijk woning 9.0.2 Bekijk woning 9.0.3
Bekijk woning 9.0.8 Bekijk woning 9.0.9 Interesse

Deze villa met tuin én woningbreed balkon ligt schitterend vrij en biedt volop privacy. Via de parkeerbox in de kelder bereikt u met de lift binnendoor de begane grond én 1e verdieping van de villa. Door de riante afmeting kunt u hier echt een eigen paradijs creëren. Een ongekend luxe plek waar door de grote ramen grenzen vervagen en u overal het ontspannen buitenleven ervaart. En dat met het high end winkelhart van Amstelveen zo dichtbij. Het beste van twee werelden komt samen.

 • Parkeerbox met 2 parkeerplaatsen verbonden met woning via lift
 • Indeling afgestemd op uw woonwensen
 • Groot balkon bij master bedroom
 • Airco in de woonkamer en master bedroom
Hoek Villa's - ZB05
Type ZB05
Hoek Villa

Woonoppervlakte: ca. 174 m2
Perceel: ca. 330 m2
Prijs: € 1.860.000,- v.o.n.


Bekijk woning 9.0.4 Bekijk woning 9.0.7
Bekijk woning 9.0.10
Interesse

Voel u vrij én geborgen, ervaar de ruimte van een villa zonder trappen te lopen, geniet van rust en een grote tuin met de levendige stad zo dichtbij. Deze stijlvolle urban hoekvilla brengt al het goede samen. Door de verdiepingshoge schuifpuien lijken grenzen tussen binnen en buiten niet te bestaan. Wat een uitzicht! De getoonde plattegrond is ter inspiratie. Uiteraard krijgt u de vrijheid om te kiezen voor een indeling die past bij uw leven.

 • Parkeerbox met 2 parkeerplaatsen verbonden met woning via lift
 • Indeling afgestemd op uw woonwensen
 • Groot balkon bij master bedroom
 • Airco in de woonkamer en master bedroom
Vrijstaande Villa's - ZB06
Type ZB06
Vrijstaande Villa

Woonoppervlakte: ca. 205 m2
Perceel: ca. 520 m2
Prijs: € 2.060.000,- v.o.n.


Bekijk woning 9.0.6
Interesse

Parkeer uw auto in uw eigen garagebox en bereik via de inpandige lift de begane grond en 1e verdieping van de villa. Deze lift geeft een ongekend luxe gevoel en maakt de villa levensloopbestendig. De indeling is gericht op een luxe, bourgondische leefstijl met leefkeuken, riante living, luxe master bedroom en twee badkamers. Via de indrukwekkende raampartijen bent u overal verbonden met de enorm grote tuin rondom het huis. Ultiem vrij, luxe en uiterst comfortabel!

 • Parkeerbox met 2 parkeerplaatsen verbonden met woning via lift
 • Indeling afgestemd op uw woonwensen
 • Groot balkon bij master bedroom
 • Airco in de woonkamer en master bedroom

The Mayor garden inspirations

De tuinen zijn groot. Het ontwerp is er dan ook op gericht deze ruimte maximaal te benutten én u het gevoel van intimiteit te geven. Door verschillende plekken te creëren waar u kunt verblijven, is de tuin van het vroege voorjaar tot het late najaar een verlengstuk van het huis.