In een volgend leven mag u
weer bescheiden zijn.

VILLA'S

the Mayor

Een luxe thuis waar al het goede samenkomt

Luxe, ultiem comfort, privacy en veiligheid zijn de sleutelwoorden voor de The Mayor Villa’s. Alles is erop gericht om u die welverdiende ontspanning te bieden met hartje Amsterdam zo dichtbij. The Mayor Villa’s brengt het beste van meerdere werelden samen. Alle voordelen van vrij wonen met een tuin én ondertussen ook profiteren van de luxe Residence services van M-Exclusive. Maar ook de rust, privacy en geborgenheid die u hier vindt, terwijl de bruisende stad zo dichtbij is, zijn een aangename combinatie. En dan is er nog het gemak van een privé lift in huis die ook verbonden is met de beveiligde garage onder de villa. Kortom, een zeer royale villa met penthousegevoel. Rijd straks de beveiligde garage in, parkeer uw auto in uw eigen parkeerbox en stap in de lift die haar deuren opent in uw villa. Een villa die u inricht zoals u het wilt, want de Villa’s bieden vele indelingsmogelijkheden. Om u te inspireren heeft niemand minder dan Bertram Beerbaum van Kabaz een aantal schitterende inrichtingsvoorstellen gemaakt die gericht zijn op een luxe leefstijl.

Urban Villa's
Hoek Villa's

Bertram Beerbaum.jpg

Bertram Beerbaum voorziet The Mayor Villa's van zijn design

Als je zo’n exclusief plan ontwikkelt, moet dat tot in de finesses luxe uitstralen. Om die reden werden de binnentuinen en het aangrenzende stadspark ontworpen door niemand minder dan Lodewijk Baljon. Voor de villa’s vroegen we Nederlands bekendste designer zijn licht te laten schijnen op de indeling en de inrichting. Bertram Beerbaum en zijn team van Kabaz kropen in de huid van de toekomstige bewoners en gaven de villa’s internationale allure mee. Als we Bertram spreken, ontrafelt zich een mooi gesprek over hoe mensen tegenwoordig leven en hoe hij daar op inspeelt met zijn ontwerp en design.

Lees meer...

A home in a Park-like setting

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. Naast natuurlijke harmonie, gaat het bij Lodewijk Baljon ook om toepasbaarheid, maakbaarheid en beheerbaarheid. Zijn drive naar het zoeken van oplossingen die het karakter van de plek versterken is bij The Mayor zeer geslaagd. De landschapsarchitecten richten ook het nieuwe Meander park in dat bovenop de verdiepte en overkapte A9 wordt gerealiseerd.

Exclusive, Grand and Luxurious

Urban Villa's - ZB04
Type ZB04
Urban Villa

Woonoppervlakte: ca. 213 m2
Perceel: ca. 236 m2
Prijs: € 1.860.000,- v.o.n.
Vloerverwarming en vloerkoeling
Energielabel A+

Bekijk woning 9.0.2 Bekijk woning 9.0.3
Bekijk woning 9.0.8 Bekijk woning 9.0.9

Hoek Villa's - ZB05
Type ZB05
Hoek Villa

Woonoppervlakte: ca. 174 m2
Perceel: ca. 330 m2
Prijs: € 1.760.000,- v.o.n.
Vloerverwarming en vloerkoeling
Energielabel A+

Bekijk woning 9.0.4 Bekijk woning 9.0.7
Bekijk woning 9.0.10

The Mayor garden inspirations

De tuinen zijn groot. Het ontwerp is er dan ook op gericht deze ruimte maximaal te benutten én u het gevoel van intimiteit te geven. Door verschillende plekken te creëren waar u kunt verblijven, is de tuin van het vroege voorjaar tot het late najaar een verlengstuk van het huis.