The Mayor is designed bij LOFT interiors

Een oud huis heeft instant karakter, bij nieuwbouw moet je zelf voor warmte en sfeer zorgen. Dus vroeg De Nijs ontwikkeling aan LOFT interiors om de unieke Garden Apartments, Top-Apartments en Penthouses beleefbaar te maken met hun warme inrichting. We spreken eigenaresse Natascha Mom

Natascha Mom is een selfmade woman met een prachtig bedrijf dat wordt ingeschakeld om van een – vaak groot – huis een warm, sfeervol thuis te maken. Hoe ze dat doet? Met veel kennis en ervaring van interieurinrichting en een creatief team, maar bovenal met gevoel. “Een interieur moet kloppen en je direct dat gevoel van thuis geven, ook als je op bezoek bent.”

“Interiors that make the soul sing.”

Ze vertelt verder: “Altijd de juiste snaar raken, daar is geen trucje voor. We laten ons vooral leiden door het huis, de plek waar het staat en de wensen van de mensen die er gaan wonen. Ik luister goed, geef mijn ogen de kost én voel. In dit geval, wat verdient The Mayor en haar bewoners?! Er zijn wel altijd drie thema’s die terugkeren in onze interieurs; Purity, Balance en Elegance. Purity staat voor eigen en puur, een minimalistisch ontwerp dat statements de ruimte geeft. Balance is de continue zoektocht naar balans in kleur en licht, groots en intiem. Tot slot heeft een LOFT-interieur altijd een vrouwelijke touch door middel van elegante vormen, warmte en verleidelijke kunst.”

Creatieve, lenige geest
Het is inspirerend om Natascha te horen vertellen over haar vak. Dat ze de opleiding tot prima ballerina volgde, zie je terug in de beeldende manier waarop ze praat, de creativiteit waarmee ze ontwerpt en de werelden die ze samenbrengt. Niet die van muziek en beweging, maar wel van ruimte en sfeer, kleur, vorm en licht. Wat ze doet, doet ze vanuit passie om mooie dingen te maken, waar mensen blij van worden. “Daarin vonden de ontwikkelaar en ik elkaar. Beiden hebben we oog voor details en we streven naar het hoogst haalbare.”

Van droom naar realiteit
“Ik snap dat mensen het lastig vinden om zoiets persoonlijk als de inrichting en styling uit handen te geven. Ik zou dat ook hebben. Maar hoe vaak hoor ik niet ‘dit is mooier dan ik zelf had durven dromen’. We hebben een prachtig vak met de kracht om te verrassen.”

Benieuwd wat LOFT Interiors voor The Mayor heeft gedaan? Bekijk de website! www.woneninthemayor.nl

 

Sluit bericht