the Mayor

Onafhankelijke experts en financieel advies


Bent je geïnteresseerd in een woning in The Mayor? Laat dan snel een persoonlijke financiële check doen door ING en vergroot de kansen op jouw droomwoning!

ING is de samenwerkende partner voor nieuwbouwproject The Mayor en zij bieden je een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek worden jouw financiële mogelijkheden in kaart gebracht, zodat je precies weet wat je kunt lenen en wat jouw maandlasten zijn. Na het gesprek ontvangt je het ING Oriëntatie Certificaat. Deze kan je vervolgens meesturen met de inschrijving en zo laat je zien dat je klaar bent voor de volgende stap.

Als je een woning toegewezen krijgt dan wil ING je graag helpen met de benodigde hypotheek. Je kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met jouw ING adviseur die alles weet van dit nieuwbouwproject.

Maak een vrijblijvende afspraak bij ING.
Via deze link kun je direct contact opnemen met een van onze specialisten. Ook vind je meer informatie over de dienstverlening van Private Banking.


Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Om een passende financiering te regelen voor uw ­droomwoning is een ervaren en onafhankelijke adviseur onmisbaar. U kunt uw eigen adviseur meenemen als u besluit tot ­aankoop. Heeft u (nog) geen financieel adviseur? Neem dan De Kredieter in overweging. The Mayor werkt ­prettig samen met deze onafhankelijke expert. De Kredieter geeft u compleet financieel advies en gaat graag vrijblijvend met u in gesprek. Goed om te weten is dat De Kredieter gunstige rentetarieven biedt en een ­gereduceerd tarief voor wie een appartement of penthouse van The Mayor op het oog heeft.

Eerste berekening
De Kredieter maakt het u zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden om een eerste berekening te maken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak (kosteloos) en eerste berekening.

Telefoon: 020-575 33 20
E-mail: info@kredieter.nl