Een transformatie die gezien mag worden

Met een stad vol leegstaande kantoorpanden wordt steeds vaker getransformeerd. Hoe je dat ├ęcht goed aanpakt, bewijst bouwcombinatie van UBA en De Nijs bij The Mayor.

Maanden geleden was er wat fantasie nodig om wandelend over de bouwlocatie de potentie te zien van deze imposante transformatie aan de Rijnderslaan in Amstelveen. Van voormalig KPMG-gebouw naar 5 ultiem luxe woongebouwen met penthouses, appartementen en garden apartments.

Vandaag de dag tekent de toekomst zich af en begint al goed zichtbaar te worden dat hier echt sprake is van een high-end ontwikkeling met internationale allure. Architect Marcel van der Schalk maakte een ontwerp met wit gestucte gevels. Het effect is nu te zien. Schitterend! Ook de contouren van de riante balkons en terrassen tekenen zich af. En als de bouw straks gereed is zullen de spannende stalen constructies, die de binnentuinen overbruggen, de show zeker stelen. We blijven de bouw volgen.

Gelijktijdig aan deze ontwikkeling wordt gewerkt aan het verdiept aanleggen van de A9. We benoemen dat, omdat boven op het dek een 85 meter breed park komt. Pal voor de deur van The Mayor. Bewoners wandelen straks via het park in een paar minuten naar 5-sterren winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Halverwege 2022 is het al zover. Dan krijgen de eerste bewoners van het prestigieuze nieuwbouwproject The Mayor de sleutel. Veel appartementen en penthouses zijn al verkocht, maar nog niet alles. Verleidt dit verhaal? Check dan even de website of beter nog, bezichtig de in stijl ingerichte modelwoning en beleef The Mayor pur sang.

Sluit bericht