Penthouses - ZP02
Een écht Penthouse? Wij vonden ze!

Een beetje appartement op de bovenste verdieping wordt al snel een ‘penthouse’ genoemd. Terecht? Vaak niet. Een penthouse moet exclusief zijn in alle facetten. Dus gingen wij op onderzoek en vonden een aantal pareltjes. Dit keer in the spotlight The Mayor in Amstelveen.

Ontwikkelaar De Nijs besloot het KPMG-gebouw in Amstelveen op te kopen en daar een imposant woongebied van te maken met high-end woongebouwen. Dat doet hij ook nog eens heel circulair en duurzaam. Alleen dat verdient al punten. Een kijkje op de bouwlocatie leert ons dat de bouw ver gevorderd is en dat de signatuur van architect Marcel van der Schalk al aftekent. Met de impressies die op de website staan in het achterhoofd, begint het beeld zich al te vormen. Zo mooi dat park direct aan de voet van The Mayor.

Het wordt pas echt duidelijk hoe luxe en bijzonder The Mayor is als we ons verdiepen in het M-exclusive concept en het woningaanbod. Een penthouse in The Mayor is ook echt een penthouse! Gegarandeerd een fenomenaal uitzicht, altijd een indeling die gericht is op een luxe leefstijl. Een living en slaapvertrekken die zo uit een 5 sterrenhotel lijken te komen. Zeer riant en even zo sfeervol, intiem en met gegarandeerd optimale privacy. Zicht op de wereld en ondertussen door niemand gezien worden.

Ook met privacy zit het goed in The Mayor. Bewoners bereiken vanuit de garage onder het gebouw direct hun eigen habitat. Nog even een drankje op het riante terras en dan straks genieten met vrienden van een uitgebreid diner bereid door een chef-kok in de eigen luxe keuken. Wij zien het wel voor ons.

Op de website staat een goeie film en voor wie de sfeer wilt proeven van The Mayor is het mogelijk om een afspraak te maken en de modelwoning te bezichtigen.

https://woneninthemayor.nl/penthouses

Sluit bericht