Duurzaam, energiezuinig en groen

The Mayor wordt duurzaam gebouwd voor nu en de volgende generaties. Op de luchtfoto’s kunt u al goed de aanleg van de groendaken en de eerste zonnepanelen zien. Alle acht residences en de villa’s van The Mayor voldoen ruimschoots aan de isolatiewaarden van het bouwbesluit op het gebied van de warmte weestand van gevels, daken en vloeren. De op de daken geplaatste zonnepanelen leveren de elektriciteit voor de centrale WKO-installatie (warmte koude opslag) van alle woningen. De combinatie van deze maatregelen zorgen voor een gebouw dat voor de komende deccenia volledig up to date is. Eveneens goed zichtbaar op de luchtfoto’s is de bouw van de villa’s. Deze vordert in rap tempo. De verkoop van deze zeer exclusieve woningen zal nog voor de zomer gaan plaatsvinden.

De WKO-installatie zorgt voor het verwarmen en koelen van alle appartementengebouwen en de villa’s. Het benutten van de bodemenergie is een duurzame oplossing waarmee we het gebruik van fossiele brandstoffen voor energieopwekking fors terugdringen.
Alle appartementen en villa’s van The Mayor worden voorzien van vloerverwarming wat zorgt voor een aangename, constante en behagelijke warmte zonder confectie.
De daken van The Mayor residences zijn groen en worden bedekt met Sedum.
Sedum is een vetplantje dat goed tegen extreme wisselende weersomstandigheden zoals kou, hitte, droogte en wind kan. De beschermlaag op het blad zorgt dat Sedum minder gevoelig is voor deze elementen. Daarnaast biedt Sedum enorm veel voordelen, zoals:
Goede isolatie, weinig onderhoud, een bijdrage aan een gewenst binnenklimaat,
lange levensduur, zuivering van licht en regenwater, productie van zuurstof.
Zo draagt Sedum bij aan een gezonde leefomgeving.

Kortom, in The Mayor is het niet alleen exclusief, groots en luxueus wonen, maar ook duurzaam, energiezuinig en groen.

Sluit bericht