The Mayor is
NEW YORK
CITY STYLE
Lucas Hoogduin en
Addy Onstwedder gaan
in The Mayor wonen

Lees meer...
We gaan u niet vertellen
hoe mooi u kunt wonen…
maar wel waar.

the Mayor

Superieure luxe en ultiem wooncomfort in Amstelveen

The Mayor in Amstelveen is een transformatieproject dat zijn weerga niet kent. Aan de Burgemeerster Rijnderslaan wordt het voormalige KPMG kantorencomplex omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure. Duurzame nieuwbouw met luxe penthouses, XXL Apartments en Garden XXL Apartments. Omringd door groen en straks een prachtig park voor de deur.
Wonen in The Mayor is High-end wonen met ongekende luxe en comfort. Grote terrassen, hoge plafonds, heel veel gemak en rust. Voor mensen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving biedt The Mayor de M-Exclusive hospitality service. Winkelcentrum Stadshart ligt straks praktisch voor de deur dankzij de verdieping en overkapping van de A9. Vlakbij The Mayor ligt ook een van de Heemparken (Meanderpark) van Amstelveen. Wonen in The Mayor is wonen op een top locatie in Amstelveen, vlakbij winkelcentrum het Stadshart, Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. De uiterst goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de ligging nabij de A9. A10 en A2, het vele groen en uitstekende voorzieningen maakt Amstelveen een top plek om te wonen.

The Mayor Exclusive

The Mayor Exclusive

High-end luxury is overal aanwezig in The Mayor. Van de goed beveiligde parkeergarage tot de luxe afgewerkte openbare ruimtes met unieke kunstwerken. Maar wat The Mayor echt bijzonder maakt is M-Exclusive. Een hospitality service exclusief voor bewoners. In de planning staan een Gym en een Coffee corner. Bijzonder is de aanwezigheid van een conciërge voor het regelen van postpakketten, stomerijservice en taxiservice. Op verzoek worden uw gasten ontvangen. Bij vakantie of afwezigheid past de conciërge op uw appartement. Heeft u last minute een oppas nodig? Vraag het uw conciërge.

Ligging
Wonen in een
parkachtige omgeving

De prachtig aangelegde binnentuinen
zijn de juwelen van The Mayor

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. Naast natuurlijke harmonie, gaat het bij het team van Baljon ook om de toepasbaarheid, maakbaarheid en beheerbaarheid. Hun drive naar het zoeken van oplossingen (biodiversiteit) die het karakter van de plek versterken is bij The Mayor zeer geslaagd. Op de 85 meter brede overkapping over de A9 komt het nieuwe Meander-park. Het park op de overkapping krijgt een waterpartij, zitbankjes, een fiets- en voetpad. Vanuit The Mayor wandelt u straks via het Meanderpark in een paar minuten naar het winkelcentrum Stadshart.

Amstelveen, een wereld op zich

Op ruim 44 vierkante kilometer oppervlakte is Amstelveen een wereld op zich. Een internationale stad waar business, cultuur en leisure in harmonie samenkomen. En het mooie van dit alles: heel veel bevindt zich op loopafstand van The Mayor. De schouwburg, poppodium P60, het Cobra Museum en Cinema Amstelveen. Wandel vanuit het Oude Dorp naar Restaurant Aan de Poel of ga uit eten in Lute, De Jonge Dikkert of Veri Sapori. Dichter bij huis is het Stadshart met een ruim aanbod aan restaurants, cafés en brasserieën. Aan luxe winkels ‘for fashion and more’ geen gebrek. De Bijenkorf Amstelveen is een begrip. Culinair shoppen kan op de foodcourt ‘Vershart’ met onder andere dagverse vis, een keurslager, warme bakker, de groenteatelier en kaaswinkel. Liefhebbers van Golf kunnen in Amstelveen terecht op maar liefst twee golfbanen. En mocht u toch naar Amsterdam willen, met een kleine twintig minuten rijden bent u op het Museumplein
Wonen op de best bereikbare
plek in de Randstad
Locatie
Locatie met toekomstperspectief

The Mayor is gelegen op een interessante
locatie met toekomstperspectief

Verdiepte ligging van de A9 bij The Mayor Het wegdek van de A9 wordt verdiept aangelegd waardoor geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. Binnen een paar minuten wandelt u straks vanuit The Mayor door het nieuwe Meanderpark naar het Stadshart.

Kijk voor meer informatie op:
Online Bezoekerscentrum Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA)

Verkoop en informatie

 
Interesse? Neem contact op met de makelaar

De makelaars van Eefje Voogd Makelaardij uit Amsterdam en Lunshof Makelaardij uit Amstelveen
staan u graag persoonlijk te woord om een nadere toelichting te geven over The Mayor.
Zij ontvangen u graag op kantoor of in de modelwoning van The Mayor.

Neem contact op of laat uw gegevens achter op het interesseformulier.

Eefje Voogd Makelaardij
Eefje Voogd Makelaardij
Parnassusweg 201, 1077 DG Amsterdam
020-30 50 560
info@eefjevoogd.nl
Lunshof Makelaardij
Lunshof Makelaardij
Keizer Karelweg 342, 1181 RJ Amstelveen
020-345 8 345
mayor@lunshof.nl
Els Verpoorten

Eefje Voogd Makelaardij
Els Verpoorten
els@eefjevoogd.nl
020-30 50 560

Karin Posthuma

Eefje Voogd Makelaardij
Karin Posthuma
karin@eefjevoogd.nl
020-30 50 560

Dick Sniekers

Lunshof Makelaardij
Dick Sniekers
dick@lunshof.nl
020-345 8 345

Stefano B. Djoemena

Lunshof Makelaardij
Stefano B. Djoemena
stefano@lunshof.nl
020-345 8 345

interesseformulier

  Ik heb interesse in: XXL ApartmentsGarden XXL ApartmentsVillas

  Keuze 1:  Keuze 2:  Keuze 3: 

  Keuze 1:  Keuze 2:  Keuze 3: 

  Keuze 1:  Keuze 2:  Keuze 3: 

  Een van beide makelaars maakt met plezier tijd om u exclusief rond te leiden.

  Graag maak ik een afspraak voor een rondleiding

  *Toestemming

  U kunt nog 700 tekens typen.

  Partijen kunnen aan dit formulier geen rechten en/of plichten ontlenen. De door u op dit formulier ingevulde gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld door de ontwikkelaar en makelaars, betrokken bij dit project. Uw gegevens worden uitsluitend en alleen gebruikt voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in dit project. De inschrijver geeft met het indienen van het inschrijfformulier uitdrukkelijke toestemming dat zijn gegevens worden gebruikt door de ontwikkelaar, makelaars en andere direct bij dit project betrokken partijen.